sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Pienet joululahjat

Rakastan lahjojen antamista. Joka vuosi ompelen ainakin pari pientä lahjaa. Mielelläni tekisin enemmänkin lahjoja itse, mutta aikarajoite iskee aina vastaan. Tänä vuonna innostuin ompelemaan pieniä yllätyspussukoita, joissa on muutama erinomainen puoli. Ompeluprojektin kannalta katsottuna loistavaa on, että näihin saa käytettyä muista projekteista jääneitä pieniä tilkkuja, pussukat valmistuvat nopeasti ja silti niitä on hirmuisen hauskaa tehdä. Jos taas miettii lahjan saajan kannalta niin kenelläpä ei olisi tarvetta pienelle pussukalle, jossa voi säilyttää avaimia, huulirasvaa, välipalamakeisia tai mitä tahansa pientä ja hyödyllistä.


Nämä pyramidin malliset minipussukat ovat kooltaan vain kymmenisen senttiä sivua kohden. Ne valmistuvat kätevästi kahdesta suorakulmanmuotoisesta kangaspalasta, joista toinen muodostaa pussukan päällisen ja toinen vuorin. Lisäksi tarvitaan lyhyt vetoketju ja hieman silkki- tms. nauhaa.


Täytän pussukat pienillä kivoilla yllätyksillä, mikä antaa kivan mahdollisuuden räätälöidä lahja juuri kyseisen saajan maun mukaan. Nämä söpöt eläinpussukat lähtevät kahdelle serkulleni, jotka tulivat välittömästi mieleeni kun otin kankaan esille kaapistani. Ja koska olen pienten pussukoiden vannoutunut ystävä, päädyn ehkä ompelemaan yhden itsellenikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti